Уникум: Срамната тайна на гаджето на Петя Дикова взриви обществеността! (няма да повярвате)

Уникум: Срамната тайна на гаджето на Петя Дикова взриви обществеността! (няма да повярвате)
Гласувайте за статията

Не е за вярване как си е изкарвал парите любимият на Петя Дикова преди време!

Поетът Илиян Любомиров, който е настояща половинка на Петя Дикова и коментатор в предаването „На кафе“, преди години се занимавал със съвсем различни неща.

Петя Дикова

Гаджето на Петя Дикова въртял дупе в ориенталски танци

Илиян се изявявал като танцьор – и то на ориенталски танци, които се практикуват предимно от жени. Негови близки издадоха, че доста му се отдавали. И определено имал шанс да се наложи с кръшните си движения, пише вестник „Шоу“.

Илиян е всестранна личност и обича да изпитва себе си с нови знания и опит. От малък има афинитет към ориенталските танци. И решил да се запише, без да има притеснения, че това ще му донесе обидни подмятания от приятели и още повече – от неприятели.

Няколко години се подвизавал в това си амплоа, след което животът му поднесъл нови изкушения и покрай ангажиментите се отдалечил от танците.

Към днешна дата често се връща в спомените си от онова време, а когато попадне на ориенталски танц, целият настръхва от вълнение.

И макар общоприетото мнение да гласи, че това е женско занимание, то в световен мащаб най-добрите такива са именно мъже. И Илиян вярвал, че може да прослави страната ни като такъв.

Августин Господинов, както е артистичният псевдоним на Илиян Любомиров, и Петя Дикова са двойката, която не натрапва отношенията си в медийното пространство, макар да са заедно от година и половина.

Илиян е с 6 години по-млад от нея, но разговорите им в посока сватба и семейство зачестяват. 34-годишната журналистка обяви тези дни, че е в очакване на първата си рожба. Бебето ще се появи на бял свят през пролетта и ще се казва Александър.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар