Бомба: Емилия отказа работа по празниците, причината е Жорж Башур! (още подробности)

Бомба: Емилия отказа работа по празниците, причината е Жорж Башур! (още подробности)
Гласувайте за статията

Емилия отсвири работата за празниците, отдава се на любовта и семейството си!

За втори път в живота си Емилия няма да пее на Нова година пред шумни компании в баровски заведения. Жената на Жорж Башур този път решила да бъде със семейството си. И категорично отказала участие, въпреки солидните хонорари за празничната нощ.

Емилия

Емилия избра любовта и семейството пред парите за Коледа и Нова година

Това стана ясно от интервю на фолкдивата за предаването „На кафе” с Гала. Първият път, когато Емилия не излязла на сцена на 31 декември било по време на бременността й.

По традиция, докато живееше с Коко Динев, тя веселеше гостите в ресторант „Кошарите” и съчетаваше този ангажимент с други участия в празничната нощ близо до София.

Днес обаче Емилия няма нужда да работи заради състоятелния си съпруг и затова може да си позволи да празнува вкъщи с близки и приятели на Коледа и Нова година.

След празниците младото семейство планира екскурзия в чужбина с децата. Те вече имат опит от подобни пътувания, защото през лятото били всички заедно в Гърция и Америка, пише hotnews.bg.

От всичко, казано и разбрано дотук, няма как да не заключим, че любовта между Еми и Башур ще се окаже истинска. Припомняме, че доста пъти тя беше обвинявана от хейтъри в сметкаджийство, но това очевидно не е така.

Двамата преминаха през огромни трудности и много болка, но в крайна сметка успяха да останат заедно и по-силни отпреди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар