Работохоличка: Родилката Гери Малкоданска се върна на екран! (виж тук)

Работохоличка: Родилката Гери Малкоданска се върна на екран! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Чаровната Гери Малкоданска се оказа истински работохолик!

Гери Малкоданска изненадващо се завърна в ефира на Нова само два месеца след раждането на сина си. Тя отново съобщава прогнозата за времето, а фигурата й е като статуетка.

Гери Малкоданска

Гери Малкоданска се върна на работа само два месеца след раждането

Появата й на екран толкова скоро е доста изненадваща, тъй като и бременността, и раждането на сина й Лео са били тежки.

Постовете на Гери в социалните мрежи загатнаха, че е имало риск за бебето, но за щастие момченцето е добре, а Гери изказа специални благодарности на екипа на болницата “Света Марина” в Плевен.

Гери очевидно успява да се възстанови по най-бързия начин. Вчера тя публикува своя снимка, с която ознаменува връщането си в ефир.

Усмихнатата водеща на прогнозата за времето е в черно-бяла рокля Morrigan до коляното и обувки елегантни обувки на висок ток, пише Слава.бг.

Едно амбициозно работещо момиче, на което майчинството явно се отразява прекрасно! Можем само да й завидим благородно за енергията.

Сега очакваме само и завръщането на колежката и Никол Станкулова, която също стана майка преди по-малко от месец. Хубавото Николче липсва на всички, защото беше отявлената любимка на зрителите.

Дали и тя ще се окаже с такава воля и желание за работа обаче не е ясно. Към момента Никол се е отдала изцяло на бебето и половинката в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар