Лияна Панделиева бясна на България ер: Не пътувах по въздуха, а с междуселски автобус! (Виж още)

Лияна Панделиева бясна на България ер: Не пътувах по въздуха, а с междуселски автобус! (Виж още)
Гласувайте за статията

Лияна Панделиева е бясна на България ер!

Журналистката Лияна Панделиева е потресена от авиокомпанията България ер.Тя пътувала до Прага и попаднала в истински кошмар.

Ето на какво станала свидетел.

Лияна Панделиева

Лияна Панделиева е бясна на българската авиокомпания

Впечатленията си Лияна Панделиева изкоментира в мрежата:

„Така изглеждам след седем часа на пражкото летище. Отдавна не бях пътувала сред толкова потресаващо прости хора – сякаш пътувахме с междуселски автобус, но по въздуха.

За късмет се намерихме компания с 6 човека от Кюстендил и си прекарахме доста сносно, но иначе потресът беше пълен.

За капак седалките на борда бяха дублирани, никой не следеше с колко багаж се качват пътниците, те се изпокараха помежду си в самолета, екипажът мълчеше като сеирджии в кръчма.

Е, предстои да пусна кадри от Прага, които правих до последната минута преди да потегля“, възмущава се Лияна Панделиева. След което допълни картинката с още подробности:

„Всъщност ме интересува какъв комфорт създават и когато стюардесата крещи по пътниците като продавачка на Женския пазар, какво изобщо да коментираме.

България ер не следят къде се слагат чантите и гяволите пълнят първите кутии и бягат назад. Та вчера просто си връчих куфара на екипажа и казах, че вече не е моя грижа.

Явно изглеждах достатъчно ядосана, защото просто го сложиха при тях в кухнята“, продължава разказа за преживяванията си Панделиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар