Ирина Тенчева разби с тези думи за убитата Златина! (Подробности)

Ирина Тенчева разби с тези думи за убитата Златина! (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева разтърси мрежата с думите, които каза за убитата Златина

Ирина Тенчева не спира да мисли за жестоко убитата 24-годишна Златина. Съпругата на продуцента Иван Христов признава, че цяла нощ не спала, след като чула трагичната новина.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева потресена от жестокото убийство на Златина

Припомняме, че животът на момичето бе брутално отнет в хотелската стая на софийския хотел „Рила”.Ирина Тенчева не спира да мисли за това, както и причините, довели до тази жестокост:

„Вчера в хотел в София е убита още една млада жена. През нощта много мислих за нея. Не за това, как точно се е случила тази трагедия (прободна рана с вилица?), а за това какво дете е била Златина.

Колко обичана и значима се е чувствала в семейството си, как и е била обяснена любовта, как си е представяла живота си като порасне.

Страшни неща са се случвали и ще се случват на тази земя. В търсене на щастието (моментно или вечно) хората сътворяваме големи нещастия. А (написано) всичко е толкова просто…

Мъжът се ражда с дефицит от любов и е щастлив, когато открито я получава в най-чист вид.

Жената пък се ражда със свръхбагаж от любов и се чувства щастлива само, когато я дава на някой, който умее да я приеме и оцени, no matter what…

Мисля за моите деца. И за това колко регроградна съм щом вярвам, че превенцията не е просто в конвенцията. А в това да им бъде обяснено и най-вече показано навреме колко несъвършени, неповторими и великолепни са.

Кои са границите, които нито те, нито някой в живота им има право да минава в търсене на лек за болката си. И кои са простите безплатни неща, които винаги могат да им донесат радост.

Всеки убиец и всяка жертва са нечии деца… И освен кармата, липсата на наказание и на небезразлични свидетели. Онова, което им се е случило е следствие на нечие родителство.

Не знам дали всичко по-горе е вярно, може би просто и аз имам нужда да вярвам, че нещо зависи от мен…“, коментира Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар