Мариела Нордел „нахрани“ стилистите на първата дама Деси Радева! (още подробности)

Мариела Нордел „нахрани“ стилистите на първата дама Деси Радева! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел остро разкритикува екипа, грижещ се за визията за Деси Радева!

Устатата кулинарка Мариела Нордел смело изразява позициите си. Без значение дали мнението й би обидило обикновен човек, т.нар. Вип-персона или дори самата първа дама.

Деси Радева

Екипът на Деси Радева получи звучна плесница от Мариела Нордел

Нордел разкритикува визията на Деси Радева и най-вече екипа около нея, който, по думите й, всячески се старае да подчертава недостатъците й. Ето какво заяви Мариела:

„Във фейса, а и в Бг въобще, когато критикуваш някой общественик/политик, екипът, който би трябвало да се грижи за имиджа му. Вместо да вземе мерки и да отстрани грешките, ти пускат кучетата-тролове и се почва с псувните и личните нападки.

Веднага давам пример така наречената ни Първа Дама или ПД. Вместо да вземе някой стилист за съветник и да си оправи визията, продължава да упорства с дантелите и тоалетите, подчертаващи недостатъците на фигурата й.

Никой не се е родил научен, ама при нея няма и желание за влизане в час. Интервюто с Карбовски, вместо да й оправи имиджа, я закопа още повече!

Нямам нищо против нея като човек, може да е прекрасна, както се опитват да ме убедят познаващите я. Но работата й като “втори план на президента” и ПД е за двойка, което пък подкопава неговата, колкото и да е добра.

За това и като човек, гласувала за Президента Радев, и като ПР, ще продължавам да настоявам нещата да се оправят! А, както неведнъж съм заявявала, троловете да не се пробват – файда няма – коментарите им биват веднага трити, а те блокирани!“, категорична е Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар