Мегз разказа историята на своето семейство в мрежата!Миглена Каканашева - Мегз

умили последователите си в мрежата преди Коледа. Преди часове тя публикува снимка на най-милото си, а именно на своето семейство. И почти през сълзи разказа историята на фамилията, която й е дала живот и винаги е била до нея: [caption id="attachment_417912" align="alignright" width="300"]Мегз Ето го сърцето на Мегз - нейното семейство[/caption]

"ТОВА Е СЕМЕЙСТВОТО МИ... Вече ви споделих, че до края на годината всяка седмица ще правя по един пост за важните ценности, които Рождество Христово носи според мен.

Правя го, защото искам заедно с всичките ми последователи да си припомним истински важните неща в живота. И по-често да се сещаме за тях през престоящата година. Мисля, че семейството е ценност, която няма нужда от много думи. Ще ви кажа само, че съм израснала в разделено семейство. Заради пари, разбира се... За да може да имаме уж всичко - всъщност нямахме най-важното - просто да бъдем заедно. Може би тук си обяснявате и защо изкарването на пари е толкова силно заложено в характера ми. Защото още от дете си повтарях всеки божи ден, че ако имам много, много, много пари семейството ми ще може да е заедно и татко няма “да живее в телефонната слушалка”. Така грешно израснах с идеята, че парите могат да решат всичките ни проблеми. После разбрах, че това изобщо не е така и честно ви казвам сякаш около 380 огромни тухли паднаха върху главата ми. Не мисля, че някога ми е било по-тежко. Но... тогава се научих просто да приемам. На първо място да приема, че не мога да управлявам съдбата на близките си, колкото и да ги обичам и колкото и убедена да съм, че “това е правилното/най-доброто”. И че те също като мен имат свой избор и път за вървене и че просто трябва да ги приема такива каквито са и да ги обичам. Без значение дали боли, или те кара да се чувстваш безсилен... просто преглъщаш и обичаш. И се молиш на Господ да ги пази и да са добре. Това е за мен семейството - една от най-важните ценности в живота ми - ПРИЕМАНЕ и безусловна любов и 1 милярдна х 3444 подкрепа. Хората, които никога няма да се откажат от теб и винаги ще стискат ръката ти каквото и да се случи", разтърси с откровеността си Мегз.