Златното момиче Християна Тодорова шокира: Хранех се с по едно яйце на ден! (виж тук)

Златното момиче Християна Тодорова шокира: Хранех се с по едно яйце на ден! (виж тук)
Гласувайте за статията

Чаровната гимнастичка Християна Тодорова заплени участниците в „Черешката на тортата“!

Златното момиче от предишния ансамбъл по художествена гимнастика Християна Тодорова шокира гостите си в предаването „Черешката на тортата”. Сладураната задоволи любопитството на останалите, които живо се интересуваха от начина й на хранене по време на спортната й кариера.

Християна Тодорова

Сладураната Християна Тодорова се хареса на всички в „Черешката на тортата“

Непринуденото момиче с охота разкри диета си преди състезания, от която ченетата на Катето Евро, Мамалев, Ники Илиев и Ралица Паскалева увиснаха. Оказа се, че Християна Тодорова е приемала всичко на всичко едно яйце на ден при усилени тренировки.

Сътрапезниците й останаха като ударени с парен чук и не можаха да скрият възхищението си от спортистката. Която, наред с успехите си, ги очарова със скромността и лъчезарната си усмивка.

Пред камерите Хриси показа и олимпийския си медал от Рио, който предизвика сълзи в очите на всички.

Гимнастичката чистосърдечно си призна, че не може да готви, но с помощта на шеф готвач успя да шашне всички с меню с уникални ястия като пълнена прясна зелка с ориз е леща.

Пенсионираната вече красавица си призна „греха“ и той е, че не може да устои на десертите. Затова й се запретна да приготви цели два за своите гости – панакота и сорбе.

Зрителите буквално се влюбиха в Християна Тодорова, която за първи път участва в Черешката. Е, типично по български не липсваха и злобни коментари, че е  напълняла и тем подобни. Но според болшинството и според нас, в момента Хриси изглежда просто перфектно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар