Връща ли се Емануела при Митко Динев?(Истината ще ви изуми)

Връща ли се Емануела при Митко Динев?(Истината ще ви изуми)
3 (60%) 2 votes

Емануела е доказала, че провокациите за нея са нещо нормално

Емануела отново изуми феновете си. Зеленооката певица за втори път прекрачи прага на Къщата на Големия брат. Но поп фолк фурията Биг Брадър Мост Уонтед напусна заедно с най-актуалния си любим Мартин Николов-Елвиса.

Емануела стопли отношенията си с бащата на Мити

Той влезе при нея, за да докаже любовта си. А тя не устоя на този мил жест и избра да напусне преждевременно играта.

Но категорично отказа да прогнозира какви ще са бъдещите им отношения.

„Ние сме много близки и няма как да се държим по друг начин. Говорим за 20-годишно приятелство! Само времето ще покаже тези неща дали ще се запазят, или не. Дали сме заедно или не – на този етап не желая да коментирам“, дипломатично парира въпросите изпълнителката.

Но изненадващо звездата на „Пайнер” разкри какви са отношенията й с бащата на втория си син-Димитър Динев. Оказа се, докато е била в реалите формата, баща му гледал малкия Мити.

„Митко Динев се грижеше за сина си през това време. Баща му каза, че накрая вече много съм му липсвала и е искал да си идва при мен

Изгладихме отношенията си и се надявам в бъдеще да продължим все така и да бъдем добри родители за детето си“, разкрива поп фолк изпълнителката.

С което даде да се разбере, че грозните нападки, раздорите, ударите под кръста, кавгите между нея и бащата на Мити вече са в миналото и двамата са „заровили томахавката”.

Емануела признава, че се чувства много изморена от ангажиментите си, но според нея при всяка работа е така. Но се радва на славата и на известността си, които компенсират цялата умора от ежедневието й. Единственото, което й влияе зле са клюките.

„Напрягам се, когато попадна в такава среда“, твърди Емануела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар