Милен Цветков продължава да е без работа: Ето какво разкри водещият! (виж тук)

Милен Цветков продължава да е без работа: Ето какво разкри водещият! (виж тук)
Гласувайте за статията

Милен Цветков си е дал заслужена почивка и още не мисли за работа!

Телевизионният водещ Милен Цветков още не си е намерил ново работно място, след като авторското му предаване „Часът на Милен Цветков“ беше свалено от Нова ТВ. Това призна самият той наскоро.

Милен Цветков

Милен Цветков още е без работа

„Имах предложения, които обаче отказах, защото не ме устройваха. Засега си почивам“, заяви Милен пред вестник „Галерия“.

Цветков може да се похвали с дълга биография и професионалният му път не е бил никак лек. Неведнъж той е бил уволняван или принуждаван да напуска телевизиите, в които е работел.

След като завършва дефектология и специализира обучение за слепи, той изкарва прехраната си като барман в столично заведение. От Седмо училище се запознал с Камен Воденичаров, който се отбил в заведението и му предложил да го пробва в телевизията.

Така Милен Цветков попада в екипа на „Ку-ку“ по БНТ. Бригита Чолакова обаче го харесва и го привлича в своя „Телевизионен неделник“, в който се теглят числата от тотото, а журналистът известно време отговаря за тази рубрика.

След това е взет в новините – първо като репортер, а после става и водещ на „По света и у нас“. Напуска БНТ с обяснението, че там цари цензура.

Прехранва се като зидаро-мазач, после работи в цех за колбаси. Известно време пробра и като управител на пловдивското заведение на Камен Во. Завръща се през 1997 г. в БНТ като репортер в предаването „Отзвук“, после пак става водещ на новините.

Три години след това е привлечен от Нова ТВ и започва да води сутрешния блок „Здравей, България“. Пръв въвежда открити телефонни линии и разговаря със зрители. От февруари до юли 2004 г. е водещ на „60 минути с Милен Цветков“. След това е част от екипа на новините.

През 2008 година замени Ники Кънчев в „Биг Брадър“. Година по-късно отново се връща в „Здравей, България“. През януари 2010 е освободен и напуска Нова ТВ. Прави си сайт, няколко месеца по-късно пък е лице на сутрешното предаване „Събуди се с EBF” по едноименната телевизия.

Завръща се в края на 2010 в БНТ, където води предаването „Екип 5“. През март следващата година отново се връща в Нова с авторското си предаване „Часът на Милен Цветков“.

През юни епизод на предаването му бе свален от ефир, а два месеца по-късно то отпадна от програмата заради нисък рейтинг. Дали Милен отново ще смени професията, не пожела да коментира.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар