Виж какви ги вършат Диляна Попова и Асен Блатечки! (Наистина ли са разделени)

Виж какви ги вършат Диляна Попова и Асен Блатечки! (Наистина ли са разделени)
3 (60%) 1 vote

Асен Блатечки и Диляна Попова отново разбуниха духовете

Отношенията между Диляна Попова и актьора Асен Блатечки май никога не са приключвали.

След като красавицата от Гулянци и „лошото момче на киното” вече са прекратили връзката си, тези дни те доказаха точно обратното. И то е, че двамата никога не са късали, поне не сериозно.

Асен Блатечки

Асен Блатечки и Диляна Попова май никога не са късали!

От близкото им обкръжение издават, че дори изживяват ренесанс на любовта си.

Двойката била забелязана да интимничи на банкет в известна верига за италианска храна. Колегите на Блатечки от театър „Сълза и смях” се събрали там, за да разпуснат след поредното изпълнение.

И затворили залата като за ВИП афтърпарти.

Сред актьорите, присъстващи на купона били забелязани Силвия Лулчева, Калин Врачански, Елена Петрова и др.Всички останали обаче „със зяпнала уста”, когато Асен Блатечки се появил в компанията на модела Диляна Попова.

Вместо със съпругата си и майка на дъщеря му Кати- режисьорката Катерина Горанова, той бил с майката на сина си Борил.

Но това не било всичко. Двамата се държали за ръце като влюбени гълъбчета и през цялата вечер си говорили на уше. Освен това постоянно се натискали пред смаяните погледи на останалите.

Още с пристигането си любовниците си поръчали по порция спагети и се включили във веселбата на останалите. Двойката не спирала да се шегува и целува, без да се смущава от присъствието на другите актьори, пише Пик.

Най-интересното е, че те нито за миг не се притеснили от близостта си и доброто настроение не ги напуснало до края на купона.

Колегите отдавна се шегуват с Асен Блатечки и неговата полигамия. Те му казвали, че има две жени-едната за вкъщи, другата за светски изяви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар