Благой Георгиев спря да плаща на Есмер за сина им! (от месеци го държи без издръжка)

Благой Георгиев спря да плаща на Есмер за сина им! (от месеци го държи без издръжка)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев спря кранчето на Есмер Омерова, не дава и петак на татарката!

Футболистът Благой Георгиев не плаща издръжка на бившата си жена Есмер Омерова за отглеждането на сина им Елай. Малчуганът остана в Русия при майка си, а бившият ритнитопковец все по-рядко се обаждал да чуе как е. А за виждане пък и дума не казвал.

Благой Георгиев

Благой Георгиев не изпраща вече пари на Есмер Омерова за сина им

В началото Омерова много се изнервяла на отношението на Джизъса към детето им. Но вече все по-рядко се впечатлявала от издънките на Георгиев като баща.

В началото той давал пари, след което изпаднал във финансово затруднение. И започнал през месец-два да праща финанси, докато в един момент издръжката съвсем секнала, пише вестник „Телеграф“.

В момента новият любим на шампионката по аржентинско танго се грижи както за нея, така и за детето й. Самата Есмер Омерова смятала, че новата любов й е подарък от съдбата за всичко, което изтърпя докато беше с Благой Георгиев.

Сега татарката е по-щастлива отвсякога и не спира да качва снимки в социалните мрежи с любимия си, на които демонстрират чувствата си.

В същото време Благой има връзка с плеймейтката Златка Райкова. Наскоро той публично обиди майката на другите си две деца Христина Витанова, като я заплаши в ефир, че ще й разбие муцуната.

Това се случи във формата Биг Брадър Моуст Уонтед, когато Благо се вбеси на Христина, че не му дава не само да вижда, но и да чува наследниците си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар