Нидал Алгафари за Румен Радев: Срам! Той обиди българската жена (още подробности)

Нидал Алгафари за Румен Радев: Срам! Той обиди българската жена (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Нидал Алгафари скочи срещу президента Румен Радев!

Писателят и режисьор Нидал Алгафари се озъби на президента Румен Радев. Разбира се, направи го не очи в очи, а в социалната мрежа. В която заяви, че се срамува от държавния глава.

Нидал Алгафари

Нидал Алгафари се озъби на Румен Радев

Причината е шегата на Румен Радев в Йордания относно „щастливите“ мъжете, които не са женени за българки. Ето какво написа мъжът на Мадлен Алгафари:

„Приятели, преди дни президентът на Република България показа чувство за хумор в Йордания. Каза на йорданец, присъствал на среща с него, че е щастлив, защото не е женен за българка!

Ако същото бе казал бай Дако чобанинът щях да го подмина без да го коментирам. Ала изказано от президент, независимо дали е пред чужденци или не, е най-меко написаното… невъзпитаност.

Дебелашко чувство за хумор допълнено от кикотене е обидно не само за жените в България.

Няма да описвам красотата на българката, която само с външният си вид допринася за щастливи мъжки погледи навсякъде по света. Няма да описвам и борбеността на българката, за да ощастливи партньора си. Нито пък щастието в мъжките очи и съзнание, когато му роди отроче. Това е видно за всеки.

Обидно е, не е кавалерско, не е джентълменско да изречеш такива думи пред собствената си съпруга, министърката на външните работи на държавата ти.

В някой държави за подобно нелепо изказване и кикотенето след него се приема за каруцарско и хамалско, а не президентско.

Какъв пример дава „Бащата на нацията“ с това? Това ли трябва да научат за жените в България и подрастващите? Така ли се чувства във връзката му и отношенията му в неговото семейство?

След това изказване единствената дума, който ми идва е… СРАМ!“, коментира Нидал Алгафари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Нидал Алгафари за Румен Радев: Срам! Той обиди българската жена (още подробности)”

  1. Наката

    окт. 19. 2020

    Болен си мен!

Добавете коментар