Ники Илиев изригна бесен: Не съм болен!

Ники Илиев изригна бесен: Не съм болен!
Гласувайте за статията

Ники Илиев твърди, че е напълно здрав!

Актьорът Ники Илиев отрече да е болен от витилиго. Блондинът породи тези слухове с участието си в „Черешката на тортата“, където се забелязаха странни петна по тялото му.

Ники Илиев

Ники Илиев твърди, че не е болен

Актьорът обаче твърди, че му няма нищо. Той написа във Фейсбук това, но не поясни от какво все пак са въпросните петна и защо са се появили.

„Качвам тази необработена снимка заради тъпотата на някои бг медии, които ме изкараха тежко болен заради синина над дясното ми слепоочие, която се видя в предаване. Синината се случи по време на кикбокс спаринг/вие да видите другия!!!/ и отдавна я няма. Петната по ръцете си ги имам от 5 години и никога не съм ги крил. В момента съм напълно здрав, за което съм супер благодарен. Желая ви здраве и хубави празници!!!“ – написа Ники.

Той е в развод със Саня Борисова и се предполагаше, че заради това се е поболял. Тъй като петната са се появили още по време на брака му, не е изключено красивата актриса да е виновна, отключвайки някакъв стрес у него.

Двамата бяха заедно в продължение на точно 5 години. Интересно е, че проблемът с кожата му се е появил с началото на брака му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар