Лошата страна на Емилия лъсна!

Лошата страна на Емилия лъсна!
5 (100%) 1 vote

Емилия се оказа доста стисната, въпреки че го раздава с широки пръсти за пред хората!

Фолк певицата Емилия се отнесе несериозно към хората, с които работи по последния си проект „Само тебе искам“. Статисти, танцьори и хора, които разкрасяваха звездата в лентата, се оплакаха, че ги бави с хонорарите твърде много време. Лентата е заснета преди повече от месец, а парите им още не са изплатени, пише HotNews.

Емилия

Емилия не си спазва обещанията

При това ставало въпрос за суми от по 50, 100 и 200 лв. на калпак. Емилия платила обаче на режисьора Георги Манов, защото иначе нямало как да се монтира видеото и да го пусне в ефир. Другите останали в режим на чакане, което продължава повече от месец към повечето от участващите в проекта.

„Редно е всеки да си получи парите в деня на снимките или най-много със седмица закъснение. Така правят всички, но уви Емилия нещо окъсня с плащането“, коментират в средите ситуацията. Певицата обаче се покрила и оставила хората да я чакат без яснота по въпроса – кога ще си получат парите.

В същото време блондинката рекламира проекта си като високобюджетен и мащабен. Наистина от лентата се вижда, че е вложено труд и средства, но уви Еми не цени работата на екипа, с който е постигнала този резултат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар