Големите пари на звездите: Вижте хонорарите им на Нова година!

Големите пари на звездите: Вижте хонорарите им на Нова година!
Гласувайте за статията

Васил Найденов ще изкара най-много пари в музикалния бранш в новогодишната нощ.

Изпълнителят е най-скъпоплатеният певец по празниците и ще заработи 50 000 лв. в деня, за който казват, че година храни. Кеца е голямата звезда в тържествената програма на хотела на Дарина Павлова на Златни пясъци. Заедно с него ще се изяви фолк певицата Рени, а преди да се отправи към морето, Васко Кеца ще изпрати старата година с два концерта – на 28-и в Банско и ден по-късно във Велинград, все в грандхотелите, писа „Телеграф“.

Васил Найденов

Васил Найденов е рекордьор на Нова година

Втори в класацията за най-добре заработил музикант е смятаният за негов наследник на сцената Любо Киров. Той ще грабне 40 000 лева, за да изпълни хитовете си на няколко места във Варненско. Там той ще пее на празничен концерт заедно с други звезди на площад „Независимост“, както и в ресторант в курортния комплекс Св. Константин и Елена заедно с Анелия, която ще попълни банковата си сметка с хонорар от 25 000 лева.

Водеща на програмата ще е Катето Евро, която си е издействала за тази длъжност 6 хилядарки.

Истински шампиони по хонорари в лекия жанр за ЧНГ са Преслава и Азис. Те ще приберат по 30 000 лева. ДесиСлава също ще бачка на Нова година и ще прибере 20 бона. Точно толкова ще грабне и Графа, както и Б.Т.Р.

Д2 И Дидо са спазарили 15 000 лева, като същата сума ще вземе и Тони Димитрова на празника.

Най-много цените са надули представителите на рапа. Цели три пъти са вдигнали хонорара си „СкандаУ“ и ще гепят 15 бона. 100 Кила също ще прибере троен хонорар от същата сума.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Големите пари на звездите: Вижте хонорарите им на Нова година!”

  1. Да бе

    Дек. 23. 2018

    Кой ли си измисли тази информация. Не мисля че т.нар.звезди биха дали на медиите данни за хонорарите си. Некрасивият гей Любо да се мери с Кеца? Само по …сещате се, му е конкурент. Азис да е все още толкова скъп, след като е в забвение? Първокачествен Графът да е толкова по-нископлатен от некадърния неугледен гей Любо , и даже от Азис?! Легендите Б.Т.Р.и те?!

  2. Vik

    Дек. 23. 2018

    Не мога да повярвам ,че някой ще да даде толкова пари за Васил Найденов?!! От 30 години пее само 10 песни…Не са лоши ,но втръснаха на хората.Освен сам да е платил за тази реклама.

Добавете коментар