Ето кои знаменитости се сдобиха с наследници през изтичащата година

Ето кои знаменитости се сдобиха с наследници през изтичащата година
Гласувайте за статията

Ето кои знаменитости се сдобиха с наследници през изтичащата година. Да, годината е към своя край, но нека си припомним кой бяха едни от най-щастливите двойки. 

Любовта е прекрасно чувство, а когато тя се превърне и в най-хубавото си олицетворение – дете, това се казва истински късмет и щастие. Ето и кои известни хора бяха сполетени от това хубаво събитие през 2018 година, коментират и от изданието Ева също.

Кейт Мидълтън и Уилям.

Ще започнем с кралското бебе, макар и номер три в семейството, то все пак ще има гени на благородник – става дума за бебе Луи. Син на Кейт Мидълтън и Уилям.

Други път се зарадваха за пръв път на това да бъдат родители. Популярната Ева Лонгория и половинката й Хосе Антонио Бастон вече си имат наследник – момченце на име Сантяго Енрике. Да им е жив и здрав. Любимката от „Сексът и града“ – Кристин Дейвис пък стана родител на 2 път. Тя осинови момче тази година, преди 7 години, Кристин осинови момиченцето Гема Роуз.

Кино звездата с прозвище Скалата или Дуейн Джонсън, има трето момиченце. То е второ дете за него и втората у съпруга.

И у нас доста известни лица станаха родители, сред тях са и – двойката на Деси Баноша и Росен Плевналиев, Ралица Паскалева, Мариана Попова и още. Желаем здраве на щастливите родители и бебетата им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар