Какво правят звездите по Коледа

Какво правят звездите по Коледа
Гласувайте за статията

Какво правят звездите по Коледа, да – това е време на топлина и уют, на мечти и тишина, времето когато сме добри, повече от преди.

И както и в други моменти и сега мнозина се питат, а как си празнуват известните, дали и те са с близките или предпочитат по-не традиционен тип тържества.

Ето някои от тях, споделено с публиката, от спортната легенда Дейжид Бекъм. Той спазва традицията от времена детството си, както баба му и той заедно са слушали речта на Кралицата и днес го прави. С децата си, 4 на брой, фамилията се събира и на празника са заедно, гледайки отново Кралицата и речта й.

Както пишат и в изданието Една.бг, има и популярни знаменитости, които не се различават в празнуването от нормалното българско семейство. Чудно, но такава е и актрисата Гуинет Полтроу, тя прекарвала Коледата у дома, готви и опитва нови и нови рецепти. Обича да има сготвено у дома за празниците.

Ето, обаче, както се коментира и в изданието на Една.Бг – Марая Кери прави по-странни неща, тя с близките си карат шейни в снега, но ги теглят не елени, а истински коне.

В заключение, и на Вас желаем светли коледни дни, добавяме, че очевидно всички хора обичат добрата храна, настроение, топлината и празнична музика.

Весели празници!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар