Честито: Гущеров подари незабравим рожден ден на бременната Светлана!

Честито: Гущеров подари незабравим рожден ден на бременната Светлана!
Гласувайте за статията

Бременната Светлана Гущерова отпразнува най-хубавия си рожден ден!

Рожденичката Светлана Гущерова и съпругът й Християн Гущеров събраха семействата си и приятели на бутикова вечеря в ресторант в Бояна вчера вечерта.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова сияе на рождения си ден – половинката й я направи най-щастливата жена

По-късно компанията се е изнесла към известен столичен клуб. Откъдето по нощите рожденичката споделяше сторита в „Инстаграм“, на които Азис пее специално за нея.

Точно в полунощ, Гущерова сподели с последователите си в социалната мрежа и следния пост. Посветен на изминалата година, в която се омъжи и забременя от съпруга си.

„Измина още една година, но моята най-щастлива, най-светла и най-обичана година! Година, в която любовта и щастието влязоха в живота ми.

В която понесох изобилието на сбъднатите мечти. До мен върви мъжът, който безкрайно обичам, двамата създадохме здраво и щастливо семейство. А само след няколко месеца ще станем трима!

За всичко това точно днес благодаря на родителите ми, че ме има на този свят, на съпруга ми, че е до мен и ме обича, на приятелите ми, че са зад гърба ми и на Съдбата за безценните и подаръци и скъпите ми хора“, написа Гущерова.

Съпругът й пък е я изненадал с огромна кошница с тъмно червени рози, пише hotnews.bg. И, разбира се, още купища подаръци, които обаче не станаха всеобщо достояние.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар