Бомба: Милен Цветков започна работа при… мастит бизнесмен! (още подробности)

Бомба: Милен Цветков започна работа при… мастит бизнесмен! (още подробности)
Гласувайте за статията

Милен Цветков се уреди при бизнесмена Пачеджиев!

Изхвърчалият от Нова телевизия водещ Милен Цветков отново се е приютил под крилото на стария си приятел – скандалния бизнесмен Димитър Пачеджиев.

Милен Цветков

Милен Цветков се уреди

Крупният производител на салами и консерви с русенско варено е обзавел кабинет на телевизионера в офиса си на бул. „Стамболийски” в столицата, където на спокойствие да готви нови медийни проекти.

Творческите идеи на Цветков обаче в момента били в пълен застой и той уплътнявал времето, като помагал във фирмата на авера си.

Милен има опит в областта, тъй като вече работи за Пачеджиев в средата на 90-те години на миналия век.

Тогава младият журналист напусна БНТ след скандал със сегашния вицепрезидент Илияна Йотова. Която му подменяла тестето с новините с протоколни сводки за правителството на Жан Виденов.

Отвратеният Цветков тегли една майна на телевизията-майка и повече от година беше дистрибутор към цеха на приятели си в село Горни Лозен, като се превърна в една от атракциите на София с бусчето си, пълно с кренвирши и луканки.

В наши дни маститият водещ обаче помага на Пачеджиев по различен начин. Милен се грижел за чуждестранната кореспонденция на неговата компания ЕТ „Коко”. И бил много полезен заради отличните си умения да комуникира с хора от всички нива на социалната стълбица.

Разбира се, Цветков не получава пари за новите си „задължения”, но пък се шири в прясно боядисан и обзаведен кабинет от 30 квадрата без да плаща наем.

Дългогодишният водещ на „Часът…” е в отлично финансово състояние, след като взе 100 бона на ръка от Нова при развалянето на договора си с телевизията. И сега спокойно пощипва от спестените пачки. По тази причина и не бърза да си търси работа, а предпочита сам да продуцира следващото си начинание.

Меценатът на Милен – Димитър Пачеджиев, нашумя скандално преди десетина години, когато беше арестуван по обвинение за заливане на бизнесдамата Петя Минкова – Стаевска с киселина. Името на Пачеджиев се появяваше в миналото и по прословутата програма САПАРД.

Фирмата на бзинесмена – ЕТ „Коко-Димитър Пачеджиев”, е сред 29-те компании, разследвани за фалшиви оферти по САПАРД. Тя е била посочена в доклада на одиторската компания „Грант Торнтън”. Агентите от ДАНС обаче не успяха да открият нередности и затова Пачеджиев, бенефициент на 2 360 448 лв. по програмата, така и не беше разследван, пише „Уикенд“.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар