Златната Тайбе Юсеин по стъпките на Станка Златева: Няма мъж до себе си! (виж тук)

Златната Тайбе Юсеин по стъпките на Станка Златева: Няма мъж до себе си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Златната Тайбе Юсеин няма време за мъжки ласки!

Световната шампионка по борба и фаворит за „Спортист на годината” Тайбе Юсеин няма време за личния си живот от тренировки и състезания.

Тайбе Юсеин

Златната Тайбе Юсеин е загърбила тотално любовта

Оказа се, че пехливанката от село Мъдрево няма мъж до себе си, макар и да хваща окото. „В момента спортът е номер 1 за мен. Нямам излишно време за свалки”, твърдяла 27-годишната Тайбе пред близки.

Някои се опасяват, че Юсеин е тръгнала по стъпките на Станка Златева. Която заради спорта така и не си намери сериозно гадже. И в момента на 35 години влиза в графата стара мома, пише вестник „Уикенд“.

В малкото си свободно време между заниманията в залата, Тайбе Юсеин обичала да чете криминалета, а любимите й са на Агата Кристи. Освен това се твърди, че била доста сръчна с черпака в кухнята.

Изминалата 2018 г. се бе най-успешната за Тайбе Юсеин. След като през май стана европейска шампионка в Каспийск, а през октомври спечели златен медал на световното в Будапеща.

Това я постави в челната десетка на най-добрите спортисти на Балканите за 2018 г., редом до футболиста и носител на „Златната топка” Лука Модрич, както тенис звездите Новак Джокович и Симона Халеп.

Близките на Тайбе Юсеин обаче са спокойни за нея и бъдещето й, защото е още твърде млада и всичко е пред нея. Когато му дойде времето, ще си намери подходящия мъж и ще се задоми, твърдят те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар