Странно: Бременността загрози Наталия Кобилкина! (сексоложката се сбабичоса)

Странно: Бременността загрози Наталия Кобилкина! (сексоложката се сбабичоса)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина се сбръчка и отпусна покрай бременността си!

Скандалната сексоложка Наталия Кобилкина се състари покрай бебето. Много жени по принцип се разхубавяват покрай бременността, но сексоложката не е от тях.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина определено се е състарила, откакто носи дете в утробата си

Както е известно, специалистката по интимни въпроси и гръцкия милионер Такис Дретакис очакват първото си дете в началото на следващата година. 35-годишната Наталия вече видимо е наедряла и трудно се движи.

Това обаче не й попречи да се появи в пълния си „блясък” в Дубай, където избяга от зимата и се щракна за спомен, пише вестник „Уикенд”.

Снимката й предизвика моментално вълна от коментари. На кадъра, Наталия изглежда видимо по-възрастна, а лицето й е обсипано от многобройни бръчки и петна.

Бременната сексоложка е категорична, че няма да се лиши от удоволствията си заради положението си. И единственият режим, който спазва, е хранителният.

Припомняме, че преди брака си с Такис рускинята имаше един развод с българин. Двамата бяха заедно доста години, но така и не се решиха да създадат дете. Дали Наталия е открила истинската любов в лицето на гърка, или се е съгласила да зачене, за да не го изпусне, не се знае.

Никога преди обаче тя не е твърдяла, че иска да бременее, камо ли да дундурка бебе и да страда от безсънни нощи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар