Сергей Станишев с приказна Коледа в семейния палат в Драгалевци! (виж тук)

Сергей Станишев с приказна Коледа в семейния палат в Драгалевци! (виж тук)
Гласувайте за статията

Сергей Станишев и Моника имат прекрасна и огромна къща в Драгалевци!

Коледно настроение цари в дома на Сергей Станишев и жена му Моника. Навръх най-светлия християнски празник имаме възможността да видим лукса, в който бившият премиер, съпругата и децата му са се потопили.

Сергей Станишев

Сергей Станишев и семейството му с чудни празници

Заради честите пътувания, свързани с работните му ангажименти, лидерът на ПЕС рядко има възможност да се задържи задълго в официалния дом на фамилията в престижния столичен квартал „Драгалевци“.

По традиция за празниците обаче всички се събират под покрива на 4-етажната си къща за чудо и приказ.

Край коледната трапеза сядат Сергей, жена му Моника, синът им Георги, щерка им Дария, както и двете деца на пиарката от предходния й брак, пише „Ретро“.

И тази година Станишеви са спазили повелята да сложат в дома си жива елха. Направили го най-вече за радост на децата. Които пък сами построили джинджифилова къщичка с лакомства – същинско произведение на сладкарското изкуство.

Напоследък и бившият лидер на БСП се обогатил с нови хобита. И дейно участвал в игрите на наследниците си. Любимо семейно занимание им било да гледат детски филмчета и да четат приказки.

Макар домът на бившия министър-председател да се простирал на над 1000 кв.м разгъната площ, мястото все било недостатъчно, защото децата пръскали вещите си навсякъде. „Понякога има бой за играчки, но те много се обичат и са неразделни“, казва Сергей за Георги и Дария.

Иначе половинката му Моника се е погрижила семейното жилище да изглежда като от списание с мебели и обзавеждане, решени изцяло в светли, най-вече бежови тонове.

Съседи на експремиера издават, че и външната фасада на къщата им била в подобни нюанси. И видимо се различавала от именията на олигарсите и мутрите, които наводниха района в последните години.

Дома си в „Драгалевци“ Сергей и Моника закупили от банка малко след като се родила дъщеричката им Дария. Идеята им била да имат повече пространство, за да могат децата да играят на воля.

Комшиите на Станишеви споделят, че рядко го засичали да се прибира там, но пък всички от фамилията били изключително дискретни и не паркирали отпред мощни джипове и лимузини, за да известят, че са дошли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар