Кметицата Иванчева сред ареста: Това е перверзия! Измъчваха ни (още подробности)

Кметицата Иванчева сред ареста: Това е перверзия! Измъчваха ни (още подробности)
Гласувайте за статията

Кметицата Десислава Иванчева с ужасяващи разкрития след ареста!

„Това е перверзия, прокуратурата да държи толкова да сме затворени. Никога няма да си позволя да наруша домашния арест и да се върна там, където ни малтретираха и унижаваха.“ Това заяви кметицата Десислава Иванчева в първия си коментар извън ареста.

Десислава Иванчева

Десислава Иванчева се кълне, че няма да се върне в ареста

Отстранената кметица на столичния район „Младост“, заместничката й Биляна Петрова и бившият кмет на района Петко Дюлгеров бяха задържани в центъра на столицата на 17 април с белязани пари.

Вчера Иванчева и Петрова напуснаха ареста на ул. „Майор Векилски“ с патрулка на столичното 7-о районно управление на полицията, която ги откара до домовете им. Тримата остават под домашен арест.

Иванчева бе посрещната с букет цветя от съседи. Призна, че я е страх да не се върне в ареста, защото прокуратурата не е оттеглила искането си за това. Решението на Апелативния специализиран съд се очаква след празниците.

„Това е един лош и лъжовен свят. Много неща разбутахме, например откраднатите 14 апартамента от времето на Борисов като кмет, пуснахме ги на прокуратурата, разследване няма“, каза отстранената кметица, цитирана от Би Ти Ви, но подчерта: „Не обвинявам никого“.

Тя допълни, че няма угризения за свършената от нея работа и ще съди експертите, изготвили докладите по делото.

„Прокуратурата излъга, Гешев каза, че сме броили парите, а г-жа Петрова си ги била сложила в чантата, оказа се, че няма такова нещо. Смаза ме, че може такива хора да не направят правилните експертизи”, допълни още Десислава Иванчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кметицата Иванчева сред ареста: Това е перверзия! Измъчваха ни (още подробности)”

  1. Надя Делчева

    Дек. 24. 2018

    Такава показност и преиграване при задържането на двете жени,че ми се гади.Унижаваха ги публично по всевъзможни начини.Накърниха правото им за невинност до доказване на противното.Разкарваха г-жа Иванчева с вериги на краката като най-голям престъпник.Смешници от прокуратурата питам,колко от властимащите и олигарси ,обвинени в корупция,пране на пари идруги далавери ги държахте вкилия и ги оковахте с вериги?Хората не само,че не ви вярват ,но и ги отвращавате.Мерете с двоен аршин докато дойде време да си платите с лихвите.Жалко ,че и читавите ще „изгорят“ заедно с боклука.Оооох БЪЛГАРИЯ жална, милна!!!!!!

Добавете коментар