Софи Маринова изплака най-голямата си болка: Певицата се надява на коледно чудо!

Софи Маринова изплака най-голямата си болка: Певицата се надява на коледно чудо!
Гласувайте за статията

Софи Маринова се надява на коледно чудо

Софи Маринова изплака най-голямата си болка.Ромската перла вече е накупила подаръци за цялата рода. Но за себе си певицата се надява дядо Коледа да я дари с бебе.

Софи Маринова

Софи Маринова пак иска да става майка

Двамата с Гринго не спират да правят опити да се сдобият с наследник, но засега нещата не се получават.

„Надявам се да се случи коледно чудо и да забременея. Щяхме да вдигаме сватба, но ще я отложим. Първо искаме с Гринго да имаме бебе и след това ще мислим за брак“ – откровено признава Софи Маринова.

Преди две-три години чалга фурията претърпяла гинекологична операция, заради репродуктивен проблем. И затова 43-годишната поп фолк дива все още не може да стане майка за втори път.

Тя вече има един пораснал син Лоренцо от предишната си връзка и желае с цялото си сърце да му подари братче или сестриче, пише в. „Уикенд”.

Софи Маринова и сина й Лоренцо щели да празнуват светлия християнски празник с Гринго при родителите му в Айтос.

Навръх Нова година обаче фолкаджийката била на работа. За празничната нощ певицата имала заявено участие, а хонорарът, който щяла да получи, бил достатъчно примамлив, че да приеме офертата без никакво съжаление.

„Винаги си бачкам по Нова година. Както се казва, ден година храни. Обичам да готвя и ще направя баница и пържоли. На Бъдни вечер, както е традицията ще постим.

Но мине ли полунощ, всички започваме да нагъваме месо. Отваряме хладилника и започваме да ядем хищно каквото има“ , откровена е Софи Маринова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар