Миро се натряска с тъста и си кръцна козята брадичка! (виж тук)

Миро се натряска с тъста и си кръцна козята брадичка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Всички са доволни от „ампутацията“ на брадичката на Миро!

Миро Каризмата стигна до прозрение, че ексцентричната му брада отглеждана с много грижа през последните месеци не е толкова шик. И с един замах я отряза. А като гледаме, феновете му нямат нищо против решението, дори обратното – поздравиха го.

Миро

Миро Каризмата се напи юнашката с тъста си и най-после кръцна смешната козя брадичка

Прочутият музикант сам се похвали, че е стигнал до важната стъпка докато се запивал с тъста си в Перник.

„Скалпираната ми брада. Ето до това води да пиеш с тъст си- Краси Златанов. От името на мама, кака, и дъщеря ти, благодаря”, пише Миро иронично.

От поста му става ясно, че никой в семейството не е харесвал превърналата се в емблема брада, в това число и жена му Ели. А и това е напълно разбираемо, брадичката му седеше като на свинче – звънче.

Последователите на Миро, които чинно търпяха естетическото издевателство на своя идол моментално дадоха позитивната си оценка и потвърдиха, че без дългите косми той изглежда доста по-добре.

Краси Златанов е баща на съпругата на Миро – Ели Златанова, която от години живее във Великобритания където върти собствен бизнес, пише lifeonline.bg.

Очевидно всичко в семейството на Мирослав и Ели върви повече от отично като се чака само добрата новина, че двамата ще стават родители. Певецът отдавна е заявил мечтата си да бъде баща и е въпрос на време това да се случи. Пожелаваме им го!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар