Моника Валериева благодари и на паник атаките си: Изповедта й разби мрежата!

Моника Валериева благодари и на паник атаките си: Изповедта й разби мрежата!
Гласувайте за статията

Моника Валериева е обхваната от коледното чудо!

Скандалната Моника Валериева благодари дори за паник атаките си! Моделката изчезна за около месец от публичното пространство. Последно брюнетката призна, че влиза в болница за да лекува поредните си паник атаки.

Моника Валериева разби с изповедта си

Но навръх най-светлия християнски празник Моника Валериева изненада феновете си с разтърсваща изповед. Ето какво написа на личната си страница:

„Загубих се и се намерих. Така бих определила себе си през 2018-та година. Не крия, че бих искала да я изпратя по-бързо! Първите месеци от моята година бяха едни от най-невероятните в моят живот.

Следващите седем месеца бяха моята мелница в живота за моите 28 години. Имах възходи и падения, както в личен план така и повлияна от това и в професионален. Няма да крия ,че мислих ,че на тези празници ще бъда омъжена и ще прекарам първите си коледни празници в допир до любовта.

Сега съм благодарна ,че ще бъда със семейството си и приятелите си и съм сигурна ,че предстои много по-добро,по-силно ,по-главозамайващо чувство на любов,успех и ще намеря спокойствието от което имам нужда.

Благодаря на моите почитатели ,че въпреки ситуациите в които попаднах,ме подкрепиха с отлагането на проектите ми,както и със загубата на страницата ми.

Благодаря на приятелите ми ,че разбираха моето лудо поведение породено от разочерование,и оставих до себе си само най-качествените,благодаря на семейството ми,че винаги ме е подкрепяло,благодаря на хората,които винаги са ми помагали.

Благодаря на моите паник атаки ,че ми напомниха къде съм,какво правя със себе си,какво трябва да променя и отново да израстна.Сега след 12 месеца на сълзи и смях съм благодарна ,че взех толкова уроци само за една година!

Явно съм добър ученик,за да ми се поднесат толкова уроци.Благодаря на Господ за здравето дарено ни тази година ,въпреки многото препятствия, за успешните операции на моите роднини ,на моят баща,за здравето на баба ми и разбира се и на всички останали.

Благодаря ти , Господи. Благодаря ти 2018-та година! Беше добър учител,надявам се занапред да го караме по-бавничко с уроците, защото тази година почти не ме уби. Най-доброто предстои. И вече е започнало.

Бъдете здрави, щастливи и обичани на нашите светли, святи и семейни празници. И бъдете по-милостиви в социалните мрежи. Обичам ви“, написа в мрежата Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар