Ернестина Шинова сащиса с разкрития за живота си и разделите със Слабаков! (виж тук)

Ернестина Шинова сащиса с разкрития за живота си и разделите със Слабаков! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ернестина Шинова е можела да бъде и лекар днес!

Един различен избор и днес Ернестина Шинова можеше да не е д-р София Стаменова в сериала „Откраднат живот”, каквото е ролята й, а д-р Шинова в реалността.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова е била приета и медицина

На времето, 55-годишната вече актриса кандидатствала и в Медицинска академия, и в НАТФИЗ. Приели я и на двете места, но тя избрала актьорството.

Едва ли е случайно, че дъщеря й Йоанна, която е плод на любовта й с режисьора Андрей Слабаков, сбъдва мечтата й, като учи медицина, пише вестник „Уикенд“.

Колкото до мъжа си, Ернестина споделя: „Постоянно се водят някакви войни… Най са ми неприятни войните за градината. Андрей е готин, добър човек и накрая винаги разбира, че аз съм права, защото съм мъдра”, споделя Ернестина с типичното си чувство за хумор.

Тя е и добра градинарка, защото отглежда боб, домати и „най-хубавите ягоди”, риган, мащерка, кантарион и още много подправки, както и 300 лалета.

Връзката й с Андрей Слабаков е толкова хармонична, че може е трудно да бъдат представени по отделно, без да се спомене и другия. Дори често двамата заедно се изявяват по интервюта или участия в предавания.

Така че вероятно е имало учудени, когато преди време актрисата участва във „Вип Брадър” без Андрей. Отношенията им обаче не винаги са били без проблемни.

„Андрей е една много изстрадана връзка. На три пъти се събирахме, на три пъти се разделяхме. И накрая разбрахме, че това ще е и че няма накъде”, споделяла е Ернестина.

Двамата са учели в столичната 118-а гимназия, но „тогава всичко беше по-скоро детска игра”. Влюбват се вече като студенти в НАТФИЗ.

„През годините няколко пъти се разделяхме поради несходство в характерите, но в един момент установихме, че съдбата е решила да сме заедно. До последно изпитвах страх да не стъпя в дълбокото, което се оказа наистина толкова дълбоко, колкото съм си мислила тогава. И е трябвало да взема мерки навреме, но ето сега крайния резултат”, коментира през смях Ернестина.

Но любовта им днес е по-силна от всякога. И как иначе след като двамата са минали през какви ли не препятствия, включително „гладни времена” в Италия.

Продължават да спорят, но толкова са свикнали с факта, че са все на различно мнение, че вече и помежду си не се учудват, камо ли да втрещят близки и приятели с някоя дискусия на по-висок тон.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар