Ваня Джаферович се суети пред огледалото повече от жена си! (още подробности)

Ваня Джаферович се суети пред огледалото повече от жена си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ваня Джаферович не крие, че е суетен мъж и държи да изглежда добре!

Бившият футболист и победител от „Сървайвър” – Ваня Джаферович е по-суетен от жена си Евгения. И двамата често се карат кой стои по-дълго пред огледалото.

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович и жена му Жени се карат за ред пред огледалото

Неотдавна той си сложи ботокс в челото, а сега си присади коса. Макар че темето му не било напълно голо, горната част на челото му започнала да оплешивява.

Ваня сериозно се притеснил за външния си вид и хукнал по процедури, за да подобри самочувствието си.

За разлика от други популярни личности, той не заминал за чужбина, а се доверил на родните специалисти, пише вестник „Уикенд“.

Ваня Джаферович засне част от процеса по присаждане и публикува кадрите в социалната мрежа. От тях се вижда, че за целите на манипулацията главата ми е гладко избръсната. „Време е за промяна!”, написа риалити звездата.

Ваня обаче си заслужи адмирациите на мнозина затова, че не се опита да скрие процедурата, която си направи по присаждане на коса. Самият той дори заяви в интервю пред Гала, че не разбира мъжете, които пазят в тайна и отричат тази интервенция.

„Това е абсолютно излишно и безсмислено. Няма как да излъжеш хората, те не са слепи и виждат, че вчера си бил плешив, а днес вече си с коса. Какво срамно има в това да си присадиш коса и да се чувтваш добре?! Аз никога не бих крил подобно нещо, а напротив – бих помогнал с информация на всеки“, увери Джаферович.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар