Славея Сиракова: Докато възпитаваме хуманността в себе си, ще имаме сили! Честита Коледа!

Славея Сиракова: Докато възпитаваме хуманността в себе си, ще имаме сили! Честита Коледа!
Гласувайте за статията

Славея Сиракова отбелязва Коледа в компанията на най-близките си хора!

Футболната щерка Славея Сиракова се радва на компанията на своето семейство в Коледния ден. Красавицата не пропусна да честити празника на всички чрез социалната мрежа, видя Kliuki.bg.

Славея Сиракова

Славея Сиракова е много щастлива навръх Коледа

„Честита Коледа приятели🍀🌟💛 В тези вълшебни часове на годината, всеки заслужава да е щастлив. Всеки заслужава да стопли сърцето си с радост и да мечтае смело за идната година. Моментите на радост са тези, които ни помагат да вярваме, като деца във вълшебствата… Отделяйте повече време за себе си и всичко, което ви прави щастливи. Не обръщайте внимание на онова, което не отговаря на вашата същност и природа. По природа всички сме хуманни, и докато продължаваме да възпитаваме това в себе си, радостта и любовта ще ни дават сили. Бъдете здрави, вървете смело напред и намирайте добротата в човека с/у вас.

Много по-трудно е да пазим лошото в себе си, защото всеки път един слънчев лъч ще ни сгрее и ще ни припомни за самите нас.“ – написа дъщерята на Илиана Раева и Наско Сиракова във Фейсбук профила си.

Тя е особено щастлива най-вече от компанията на своята племенница. Именно с нея публикува няколко снимки навръх Коледа, с което показа, че детето на сестра й е най-важният човек в живота й към този момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар