Наталия Симеонова шашна всички: Какво се случва с бившата водеща?

Наталия Симеонова шашна всички: Какво се случва с бившата водеща?
Гласувайте за статията

Наталия Симеонова се появи в ефира на предаването „Преди обед“ по bTV и буквално шашна всички.

Няма и помен от голямата красавица, която водеше предаването „Море от любов“. От доста време насам се знае, че Наталия Симеонова трупа килограми, но явно положението все повече се влошава.

Наталия Симеонова

Снимка: Blitz.bg

Тя пристигна при Десислава Стоянова и Сашо Кадиев буквално навлечена с пухено палто, но стилно увила около шията си огърлица от перли. Русите къдрици, които са нейна запазена марка, също бяха налице.

Лицето на Симеонова обаче е видимо страшно наедряло. Бившата тв звезда е пуснала гушка, а очите й едва се виждат от бузи.

Видимо Наталия губи борбата с излишните килограми, а положението става все по-лошо. Не е ясно на какво точно се дължи натрупването на маса – според някои е от депресия и стрес, други смятат, че блондинката е болна от нещо.

Все пак причината да се появи в ефир бе прелестна – Българската Коледа. Симеонова винаги се е увличала по благотворителност и добри дела. Явно не е променила отношението си към живота и света.

Феновете й се надяват в най-скоро време да я видят отново на екран. Това обаче засега е малко вероятно, особено след като неотдавна Наталия сподели в социалната мрежа, че телевизията й е взела много от живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар