Няма такава излагация: Благой Георгиев стана за смях на рождения си ден! (Подробности)

Няма такава излагация: Благой Георгиев стана за смях на рождения си ден! (Подробности)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев се изложи жестоко на своя празник!

Малко преди Коледа Благой Георгиев навърши 37 г. Той отбеляза празника в столичен клуб, където получи подарък торта от заведението в компанията на своята любима Златка Райкова и още няколко свои приятеля.

И този път обаче Джизъса не мина без гаф. През годините той се е излагал много пъти, но сега направо мина всичките си рекорди.

Благой Георгиев

Благой Георгиев слуша химна с ръка на сърцето, но не съвсем

По време на купона в дискотеката, в чест на Благо пуснали химна на България. За да покаже какъв голям патриот е, бившият футболист веднага се хванал за сърцето и се изправил гордо.

Само обаче си е мислил, че се е хванал за сърцето, защото поставил лявата си ръка отдясно на гърдите (виж снимката), пише HotArena.net. Или сърцето на Георгиев не е на правилното място, или той не знае къде се намира.

Случилото се изненадало всички, тъй като около десетилетие Благо беше част от националните футболни гарнитури и би трябвало да знае как да се държи по време на химна. Уви, оказва се, че не знае къде точно е сърцето му.

В мрежата се спукват да иронизират и подиграват Джизъса заради тази негова постъпка. Очевидци също са останали потресени.

„Къде се чуло и видяло да слушаш химна с лявата ръка на гърдите?! Този е наистина много зле.“ – пише форумник.

Дали Благо не е бил пиян и заради това да е допуснал тази излагация, не се знае. Това обаче не е много вероятно, защото в „Биг Брадър“ се видя, че той почти не пие, както повечето спортисти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар