Сензация: Бутат Димитър Рачков към олтара, сватбата с Мария ще е скоро! (виж тук)

Сензация: Бутат Димитър Рачков към олтара, сватбата с Мария ще е скоро! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Димитър Рачков скоро може да се превърне в законен съпруг на Мария Игнатова!

Трима от най-близките приятели на Димитър Рачков буквално му вадят душата да вдига сватба с голямата си любов Мария Игнатова, пише вестник „Шоу“. Според тях точно сега, по време на коледните празници, е идеалния момент за подобна изненада.

Димитър Рачков

Приятели на Димитър Рачков го натискат за сватба

И въпреки че Рачков често се шегува с темата, май е започнал сериозно да се позамисля. „Двамата се обичат от години и вместо постоянно да пишат, че ще се разделят, е време да ги оженят”, споделя през усмивка един от аверите на тв водещия.

И добавя, че Мария веднъж се издала, че много би искала да има романтична сватба край брега на морето.

Наскоро в телевизионно гостуване, подобно на половинката си, и Игнатова се пошегува, че смятат се женят през седмица. А повод за закачката бяха публикации от лятото, в които се твърдеше, че двамата са се оженили тайно по време на почивката си в Тоскана, Италия.

Припомняме, че Димитър Рачков и Мария се събраха наскоро след едногодишна раздяла и сега изглеждат по-влюбени отвсякога. Често се държат досущ като тийнейджъри по улиците. А профилите им в социалните мрежи преливат с любовни кадри от различни партита и ваканции.

На въпрос какво най-много харесва в Мария, Рачков, в типичния си шеговит стил отвърна: „Хубава, интелигентен човек. Мария е човек, с когото мога да водя диалог, с Мария мога да общувам, Мария има височина, талия, ханш… Обичам да общувам и да си споделям с нея.”

Неотдавна се заговори дори, че блондинката е бременна. Което засега тя опровергава негласно, демонстрирайки наскоро повече от перфектна фигура на последното парти, което организира продуцентът Маги Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар