Месеци преди раждането на второто им дете: Део и Мариана направиха болезнено разкритие! (виж тук)

Месеци преди раждането на второто им дете: Део и Мариана направиха болезнено разкритие! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Део и половинката му Мариана са преминали през ада!

Разтърсващо признание направи съпругата на водещия на тотото Деян Славчев – Део. Мулатката Мариана съобщи, че в началото на година преживяла два аборта, преди най-сетне да забременее с второто си дете.

Део

Второто дете на Део и Мариана ще се роди след месец и нещо

След второто помятане, красивата чаровница отишла на лекар и си направила ДНК изследване. Оказало се, че страда от вродено заболяване -тромбофилия (проблем с кръвта), която не достига до плода, той не се храни и така се стига да аборта.

В предаването „Преди обед” Део уточни, че още много хора имат тромбофилия, но не знаят за това.

„Времето лекува и животът продължава”, така описа съвземането си след помятанията Мариана. Тя всеки ден си бие инжекции, които разреждат кръвта й и в момента се чувства добре.

Очаква се второто дете на двойката да се появи в средата на февруари. Део и Мариана имат син, който с нетърпение чака новото попълнение в семейството. Той всеки ден целува корема на мама, похвали се гордата родителка.

За сметка на това пък Део и Мариана се радват на истинска любов и разбирателство помежду си. Близки до тях разкриват, че са родени един за друг и не спират да им се радват.

Припомняме, че преди да срещне чаровницата, Деян Славчев имаше дълга и много трудна връзка с щерката на Данчо Караджов от „Сигнал“. Лора Караджова му остана добър приятел, въпреки че и двамата вече са родители и се виждат много рядко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар