Светлана Гущерова ражда под наставленията на топ астролог! (още подробности)

Светлана Гущерова ражда под наставленията на топ астролог! (още подробности)
Гласувайте за статията

Астролог съветва Светлана Гущерова кога да роди!

След като преди дни най-накрая призна пред Венета Райкова в „Папараци“, че очаква дете, Светлана Гущерова вече не крие бременното си коремче.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова ражда под заръките на астролог

Миналия петък красавицата имаше рожден ден, който поля пред бутикова компания в ресторанта на базата на националния отбор в „Бояна“.

За тоалета за празничния си ден съпругата на Християн Гущеров отново се довери на дизайнера Борче Ристовски. Същият, който уши и роклята за сватбата й с Хриси на 12 юли тази година.

Моделът на късата рокля е съобразен с наедрелия корем на Светлана Гущерова, която вече е в седмия месец. От кадър, който тя сподели в „Инстаграм“ ясно се вижда, че бременността се отразява отлично на бившата плеймейтка. И не е повлияла на фигурата й, като изключим коремчето.

Междувременно, светското предаване на ПИК TV „Жълтите новини“ разкри, че Светлана и Християн Гущерови са се консултирали с астролог за раждането на своята първородна дъщеричка. Засега обаче пазят датата в абсолютна тайна.

В последно време стана много модерно ВИП-двойките да ползват услугите на астролози, щом очакват дете. Не е тайна, например, че Деси Банова се е допитвала с Оксана, вдовицата на Иван Станчев, за датите, на които да даде живот на своите деца – дъщеря си Йоана и сина от Росен Плевнелиев – Йоан.

Интересно е какво са предвещали звездите на Светлана и Гущеров и коя е датата, която е най-благоприятна за появата на първия им наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар