Ани Салич: Докога политиците ще искат дарения от бедния българин, за да лекува децата си?! (виж как изригна)

Ани Салич: Докога политиците ще искат дарения от бедния българин, за да лекува децата си?! (виж как изригна)
Гласувайте за статията

Ани Салич не издържа и заяви гласно мнението си!

Водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич тази година не се впусна в умилителни и прочувствени излияния за Коледа. Вместо това тя реши да изкаже публично мнението си за това, което се случва от години насам в страната ни.

Ани Салич

Ани Салич изригна навръх Коледа

А именно Българската Коледа и „обратната страна на медала“. И тук не става дума за благородството на българите, които изпращат своите СМС-и за болните деца. Става дума за това къде е държавата в цялата тази борба за оцеляване и къде са политиците. Ето какво написа Ани Салич:

„Гледам Българската Коледа и си спомням времената, когато милата д-р Кая Памукова в Трета Градска болница слагаше системи на малкото ми момченце. А аз тичах да чета новините на Би Ти Ви, защото такива бяха правилата… трябваше да съм на работа.

После колко пъти с малката Хана съм обикаляла Пирогов и съм чакала с часове пред ренгена… защото само там лекували травми на деца…

Спомням си, когато на първата Българска Коледа Слави Трифонов ме хвана за ръката и излязохме на сцената, за да събираме пари за болните деца. Спомням си и малкия Георги от Люлин, за който закъсняхме и той почина от левкемия…

Все спомени, с които ще остарявам и ще се питам – Защо нашите политици продължават да молят за даренията на българина, който е с най-ниската заплата в Европейския съюз, за да лекува децата си?

Нима 30 години преход не Ви стигнаха, за да разберете, че без деца няма да Ви има и Вас?

30 години България чака Детската болница за децата на България и Вие не я давате без значение кои сте – леви или десни… Докога?!“, не крие омерзението си от родната действителност Ани Салич.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Ани Салич: Докога политиците ще искат дарения от бедния българин, за да лекува децата си?! (виж как изригна)”

  1. 123

    Дек. 27. 2018

    Тая пък най-малко има право да писка ,защото когато беше водеща вземаше по 10.000 лв.хонорар ,а молеше хората да изпращат СМС си .Много нагла особа без покритие на самочувствието и.

  2. bbb

    ян. 03. 2019

    Do 123, mi shte vzema, kato ima obrazovanie, opit, kontakti, kojto si nqma nishto ot tova i znae samo da zavijda da si sedi na selo. Osven tova tq ne malko e dala ot tezi pari 100% za blagotvoritelnost, a takiva dolni zavistnici sigurno i po 20st na prosqk ne davate, shmatki zagubeni

Добавете коментар