Замогна се: Краси Радков движи с мутренски джип из столицата! (пропуши отново – виж тук)

Замогна се: Краси Радков движи с мутренски джип из столицата! (пропуши отново – виж тук)
Гласувайте за статията

Краси Радков се замогна, яхна мощен звяр!

Комикът Краси Радков е сменил доскорошната скромна семейна количка с нов мутренски джип BMW. Само преди няколко месеца той се придвижваше до службата със стара таратайка „Фиат“, в която едва се побираше.

Краси Радков

Комикът Краси Радков яхна джип като на шефа си Слави Трифонов

Очевидно Краси внезапно се е замогнал и е хвърлил 50 хиляди лева за новото и пълно с екстри возило, пише „Ретро“.

Радков се решил на инвестицията и заради раждането на първородния си син. В разгара на лятото жена му Станислава роди момче след повече от 15 години неуспешни опити да забременее.

За да могат комфортно да го возят с бебешки стол и да пренасят всички багажи, двамата си купили лъскавото беемве.

Засега зад волана му сядал само актьорът от „Шоуто на Слави“, който явно не трепери над колата си, както повечето мъже с възможности. И си позволява да одимява луксозния кожен салон, пушейки вътре цигари.

Цели 6 години и половина актьорът не пипваше тютюна по настояване на своя шеф, който го заплашвал с глоби, ако не спре да пафка. Тогава Краси си направил рутинни изследвания, от които станало ясно, че холестеролът му е критично завишен. И трябва да обърне сериозно внимание на здравето си.

Комикът занесъл изследванията в студиото на шоуто, където Дългия ги видял и го задължил да спре да пуши със заплашителни действия. „Слави започна да скача върху кутиите ми с цигари и да ги тъпче като луд“, разказва самият Краси Радков.

Нервите около бебето и разправиите с жена му обаче го тласнали обратно към вредния навик. От здравословния му начин на живот вече нямало помен и той отново започнал рязко да напълнява.

Припомняме, че със строга диета врачанецът успя да стопи 23 килограма, но половината от тях вече върнал от стрес покрай родителството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар