Прелестна: Поли Генова показа бременното си коремче за първи път! (виж тук)

Прелестна: Поли Генова показа бременното си коремче за първи път! (виж тук)
Гласувайте за статията

Поли Генова се превърна в сензацията на концерта за „Българската Коледа“!

Бременната Поли Генова се превърна в голямата сензация на концерта към инициативата „Българската Коледа”. Той се проведе снощи в Народния театър „Иван Вазов” и събра множество известни личности от политиката, културата и хайлайфа.

Поли Генова

Бременната Поли Генова – коремчето й отива, нали?!

Още преди да се качи на сцената, Поли Генова обяви на своите последователи си в Инстаграм, че трябва да им съобщи важна новина.

За сцената сладураната бе избрала рокля с шлейф, който малко прикриваше наедрелия й корем. Но очевидно тя нямаше никакво намерение да крие повече щастливото събитие.

31-годишната златокоска не спря да гали коремчето си по време на изпълнението на „Герои” и бе бурно аплодирана от публиката в залата. В края на песента, Генова обяви:

”По Коледа стават чудеса, нали?” и отново гордо показа наедрялото си коремче. Което, между другото, й отива повече, отколкото сме си представяли.

Припомняме, че преди месеци стана ясно, че изпълнителката ще стане майка напролет. Тя очаква първото си дете от своето гадже-филипинец, който държи настрана от медиите.

Както знаем, двамата са заедно от близо година, но любовта им трябва да е наистина силна. Преди него Поли никога не е мислила за съвместно съжителство, камо ли за дете. Бебчето трява да се роди скоро и им пожелаваме много здраве и късмет!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар