Фурията Емануела взриви с тези разкрития за Благой и Златка! (още подробности)

Фурията Емануела взриви с тези разкрития за Благой и Златка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Емануела разкри истината за Благой Георгиев и Златка Райкова!

Зеленооката поп фолк дива Емануела разкри любопитни подробности около познанството си с футболиста Благой Георгиев преди да влезе в Къщата на „Биг Брадър“ този сезон.

Емануела

Емануела изобличи доста лъжи от Биг Брадър

Въпреки клюките по време на риалитито, че двамата са консумирали секс по между си, зеленооката красавица категорично отрече това да е вярно.

„Не, никога не сме имали отношения. Преди време бяхме ходили на вечеря, аз исках да го снимам в мой клип. Но въобще не можем да говорим за флирт и още повече за някакви сексуални отношения“, отсече пред вестник „Шоу“ Емануела.

Тя изясни и още нещо свързано с русата Златка. „С нея никога не съм била близка. Слагала съм една-две нейни рокли за участия, но не съм й чак рекламно лице, както се опитаха да представят нещата“, призна звездата на „Пайнер“.

Според думите й целия скандал между тях се случил заради опитите на гримьора Цецо Андреев да изкопчи от устата на певицата думите, че Райкова е по-секси от Николета Лозанова.

„Целият ми скандал с Цецо тръгна от това, че аз не споделих неговото мнение по този въпрос. Не мисля, че изобщо трябва да определям коя е по-красива, без значение за кои жени става на въпрос. Не съм от този тип хора, които ще се набъркат в такъв род отношения.

Той си беше пийнал и реши да се скара с нас, щом не споделяме мнението му. Тогава му казах, че започва да прилича на Мис Бони, за който говори кофти неща. Скочи срещу мен, че го сравнявам с него. А аз му казах, че се държи глупаво.

Преди да влезем, моята стилистка изрично ме помоли да го пазя, защото като си пийнел започвал да псува певиците. И в един момент се убедих в това. Бях доста изненадана, защото до този момент никога не се е държал по този начин в мое присъствие“, продължи разказа си чаровната Емануела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар