Скандал: Албена Вулева разкри огромната измама на Никита Джонсън! (падението й е жестоко)

Скандал: Албена Вулева разкри огромната измама на Никита Джонсън! (падението й е жестоко)
Гласувайте за статията

Албена Вулева все пак успя да разобличи Никита Джонсън!

Устатата Албена Вулева до последно се опитваше да убеди зрителите на „Биг Брадър“, че съквартирантката й Никита Джонсън е подмолен и лош човек.

Никита Джонсън

Албена Вулева разкри грозна истина за Никита Джонсън

В рамките на риалити формата тя не успя. Но дори и извън Къщата, от която я изгониха много преди Никита, всячески се опитва да покаже истинското й лице.

Наскоро Албена Вулева разпространи чат между Аделина Банакиева и непознато момче. В чата Ади, която бе заедно с Никита във формата през 2015, разказва, че са прекъснали приятелството си, защото Джонсън я е излъгала.

Измамата се състояла в това, че в ефир брюнетката обещала да дари спечеления си хонорар за деца без родителска грижа. А това е кауза, с която от доста време се била нагърбила самата Банакиева. Нито лев от възнаграждението на Никита Джонсън обаче не отишъл за малчуганите.

„Не ви ли даде паричната награда от сезон 2015?“, пита момчето в чата, обръщайки се към Аделина. На което тя отговаря: „Тя обеща да дари пари за деца без родителска грижа, поне част от наградата. Не е дала лев“.

След това продължава с повече пояснения: „Тя каза, че ще дари за моята кауза, но не го направи. Това, разбира се, е нейно право и кинтите са си нейни. Но тъй като беше изречено в национален ефир, се налагаше да обяснявам, че тя не е дала и лев… Беше кофти ситуация“.

Припомняме, че Аделина Банакиева бе част от риалити формата през 2015-а година, но отпадна чрез гласуване на останалите участници в къщата.

С Никита бяха близки в Къщата, като дори Джонсън се застъпи за оставането на Ади. Червенокосата дама бе влязла в предаването най-вече заради парите, тъй като се лекуваше от рак на дебелото черво.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар