Бомба: Благой Георгиев заряза Златка на Коледа, прекара я с децата си! (виж тук)

Бомба: Благой Георгиев заряза Златка на Коледа, прекара я с децата си! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Благой Георгиев прекара Коледа с децата си, заряза Златка Райкова!

След толкова рев, че не може да си вижда децата от Христина Витанова, футболистът Благой Георгиев прекара Коледата си с тях.

Благой Георгиев

Благой Георгиев избра да прекара Коледа с децата си, а не със Златка Райкова

След грозните и жестоки думи, които Златка Райкова изрече по адрес на майката на Йоана и Давид в „Биг Брадър Моуст Уонтед“, плеймейтката най-вероятно ще стои далеч от тях оттук нататък. И то всеки път, когато половинката й Джизъса ги вижда.

Преди часове Благой Георгиев постна ухилено фото в профилите си из мрежата, на които е с наследниците си от Христина Витанова. И видимо тримата са много щастливи.

На кадъра обаче Златка Райкова липсва. Нещо повече – блондинката е единствената светска персона у нас, която не е качила снимки нито от Бъдни вечер, нито от Коледа. А това е доста съмнително, пише hotarena.net.

Вчера се разнесе и слухът, че фолк певицата Десислава и боксьорът Благой Найденов са разделени от две седмици. Говореше се, че тя дори е напуснала София и се е пренесла при майка си в Пловдив.

Почитатели на гласовитката обаче са готови да се обзаложат, че за празниците двамата са се събрали. На празника една и съща коледна снимка на сина им Борис се мъдреше и в профила на двамата родители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар