Евала: Валери Божинов с трогателен жест на Коледа! (показа, че има голямо сърце)

Евала: Валери Божинов с трогателен жест на Коледа! (показа, че има голямо сърце)
Гласувайте за статията

Валери Божинов може и да дрънка глупости понякога, но има добро сърце!

Футболистът Валери Божинов показа, че има наистина добро сърце. Той направи голям подарък на лишени от свобода младежи, които изтърпяват наказанията си в Поправителния дом във Враца. Същият е подразделение на затвора.

Валери Божинов

Валери Божинов може и да няма добро дар слово, но има добро сърце

В навечерието на Коледните празници и преди да замине на екзотичната ваканция на остров Мавриций с половинката си Биляна Дол, голмайсторът на местния Ботев се срещна с тийнейджърите. Последните от няколко месеца не са в Бойчиновци, а в града под Околчица.

Валери Божинов им каза, че тъй като всички деца заслужават да получат подаръци, е приел поканата им с отворено сърце, пише сайтът Спортал.

Изтърпяващите присъди поискаха от звездата да гледат мач на Ботев Враца с негово участие. 32-годишният футболист им обеща да съдейства. И да направи каквото може за да ги зарадва.

Макар и той и момчетата да са наясно, че ситуацията в която са поставени, предвижда особени правила и изисква специални разрешения.

Валери Божинов обаче не пропусна да зарадва затворниците като им подари топки и раздаде автографи. А от своя страна домакините го дариха с изработени от тях коледни картички.

С тази си постъпка Валери за пореден път доказа, че понякога може и да не справя така умело с речта, но пък е добър човек, което е най-важното. Всички помним как преди години той спаси живота на мъж в хранителен магазин и за това беше награден с бяла лястовица от „Господари на ефира“. Браво, Валери!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар