Джулиана Гани и Илиян се забравиха на Филипините: Ето защо останаха в Рая за Коледа!

Джулиана Гани и Илиян се забравиха на Филипините: Ето защо останаха в Рая за Коледа!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани и гаджето й Илиян Найденов се забравиха на Филипините!

Джулиана Гани и Илиян прекарват седмици наред на Филипините. В райското кътче те останаха и за Коледа. Двамата са запленени от престоя си там.

Ето какво споделят влюбените гълъбчета за екзотичната си ваканция в мрежата:

Джулиана Гани

ДЖулиана Гани и Илиян се забравиха на Филипините

„Добро утро, приятели, от тази толкова странна Държава! Тук се сблъскват миналото и бъдещето, а разликата е сякаш 40-50 години.

Спим в хотели, каквито не сме виждали и на снимка, а се возим в таксита, направени в часа по ръчен труд.

Фитнесът буквално е непонятен за населението, а единствената зала на острова прилича на някоя софийска през 1980 г.

Бензиностанция на острова няма, а в същото време ресторантите се пръскат от лукс и храната изобщо не е така евтина, както всеки говори.

Една вечеря за двама (хубава) си отива на 60-70лв, а хората работят за по 7 долара дневно и успяват да плащат квартира, и да отглеждат деца.

Някак просто не се свиква с тази огромна разлика и все повече неща ти правят впечатление! Вижте таксито с което се возихме вчера!“, написа Илиян Найденов в мрежата.

Навръх Бъдни вечер и Коледа пък Малката Джулка пожела весели празници на всички познати, фенове и приятели. И се обясни в любов на своя Илиян:

„Ние сме щастливци, че в един и същи миг усещаме и изпитваме това, което е изписано на лицата ни! Обичайте се и се подкрепяйте, защото семейството е СИЛА и никой не се отказва!

Семейството е сплотеност, единност, радост, любов и хубави спомени! То те обича, независимо кога какво си направил. То е до теб! Ти си моето семейство“, написа влюбената Джулиана Гани.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар