Дъщерята на Анелия: Девствена съм, искам да стана като мама!

Дъщерята на Анелия: Девствена съм, искам да стана като мама!
Гласувайте за статията

Ивон на Анелия мечтае за кариера като на майка си!

По стъпките на майка си мечтае да тръгне дъщерята на Анелия – Ивон. Рожбата на изпълнителката и Коко Динев иска да се занимава професионално с музика, пише Novini.bg.

Анелия и Ивон

Ивон иска да стане като майка си Анелия

Това разкри самата тя във влог. 14-годишната девойка демонстрира таланта си пред феновете и те останаха без думи от гласа на Ивон, пише в. „България днес“

„Нямам корекции – призна щерката на Анелия. – Писна ми да обяснявам. Аз съм на 14 години. Нито имам силикон, нито съм си слагала джуки. Имам мигли. Използвам сенки и фон дьо тен“, обясни наследничката на Коко Динев.

Щерката на Анелия бе попитана и дали е правила секс.

„Девствена съм“, бе категоричният отговор на Ивон.

15-годишното момиче възнамерява да задейства потенциала си още отсега, за да може, когато стане пълнолетно, да подпише веднага с „Пайнер мюзик“. Самата Анелия е в тази компания от 2002 г. насам и продължава да е много доволна.

Счита се, че Ивон е наследила гласа на майка си. Тя вече е правила опити да пее пред публика и няма сценичната треска, която тресе много млади изпълнители в началото.

Ани неведнъж е споделяла, че дъщеря й е леко разглезена. Баща й Коко Динев в основният виновник за това, тъй като за всичко й угаждал. Така че нищо чудно да й помогне да стане поп-фолк певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар