Джена за скандалите с Наско: Внимаваме какво правим пред детето!

Джена за скандалите с Наско: Внимаваме какво правим пред детето!
Гласувайте за статията

Джена и Наско Стоев много рядко се карат, но все пак и това се случва!

Фолк дивата Джена е семейна жена от над 2 години, а от миналата пролет вече е и майка. Тя е много щастлива с Атанас Стоев, но във всяка двойка понякога има скандали.

Джена и Наско Стоев

Джена и Атанас Стоев възпитават детето си на смирение

Такива се оказва се, че има и в дома на певицата и музиканта. Те са голяма рядкост, но когато се случат, и двамата знаят как да реагират и да не натоварват детето си.

Причината е в духовното им израстване. Виновен за него е Петър Дънов, по правилата на чиито книги известното семейство живее, писа в. „Галерия“.

„Ако нещо ме е подразнило у него, винаги изчаквам детето да заспи и чак тогава се впускаме в спорове. Много рядко се караме, но когато се случва, внимаваме да не е пред детето.“ – споделя Джена.

Тя и Наско учат сина си на смирение, което за тях е много важно. Самите те са възпитани така, особено музикантът, който прави впечатление на много сдържан и културен мъж.

„Не бива майките да учат децата си да са агресивни и лоши. Напротив, задължено е да им внушат, че трябва да галят цветята, да внимават как се отнасят и говорят с хората, как общуват с баща си.”, твърди певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар