Бареков захапа Слави: 76 пъти дава ляв мигач и все не взима завоя!

Бареков захапа Слави: 76 пъти дава ляв мигач и все не взима завоя!
Гласувайте за статията

Николай Бареков не иска да вижда Слави Трифонов в политиката!

Евродепутатът Николай Бареков няма никаква вяра на Слави Трифонов и не го счита за опция за промяна. Това става все по-ясно от публикациите му във Фейсбук.

Бареков и Слави

Бареков се подигра със Слави

В момента Дългия провежда кастинг за нов актьор. Мистър „България без цензура“ намери начин да го осмее в в това отношение.

„Слави прави опит да ни оправи с пореден конкурс за комедианти по бтв. И е прав. След като избра със същия кастинг министрите и депутатите – време е да определи и шутовете по време на неговото управление.
Народът прост –
животът цветен и злокучен,
управникът ни виц –
А хуморът му – злополучен!
Единият кандидат – шут го каза вярно: той (Слави) 76 пъти дава ляв мигач и все не взима завоя….. Безвкусно и тъпо. Достойно за народа.“ – написа Бареков.

От известно време той е захапал здраво и партията на патриотите. Това личи по всяка негова дума в социалната мрежа.

„Време е да изнесем вмирисаните политически трупове на Каракачанов и Джамбазки, както майките изнесоха трупа на вмирисания Валери Симеонов. Защо загинаха като посерковци въпросните “войводи”? Заради лъжи, измами, предателство към партньори и избиратели, кражби от гранични огради, кражби от храната на войничетата, продажби на черно на българско гражданство, погазването на законите, тоталната подмяна на предизборните им лозунги, телешки популизъм, предателството към Македония, заради омърсяването на понятието “патриот” и още и още основателни причини да ги натоварим на един “новичък” Ф-16 и да ходят да омирисват Ирак на мястото, което Тръмп им освободи.“ – написа още бившият журналист.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бареков захапа Слави: 76 пъти дава ляв мигач и все не взима завоя!”

 1. abdal

  Дек. 29. 2018

  deba i prosto mekere,deba.boiko dobre te obrisuva s edna duma-kapot.

 2. mislesht

  Дек. 31. 2018

  Хора, отворете си очите!
  Не съм привърженик на патриотите, но Джамбаски със сигурност поработи в Европарламента, а и често се връщаше в България при тези, които го пратиха там.
  Бареков от първия ден се излага ( припомнете си интервюто му на английски!!! – смях) Пълна катастрофа!
  Ако се е връщал тук, го е правил само за да види как се справя цялата гвардия от чистачки, гледачки, готвачки, охранители и т.н. в имението му в Драгалевци.
  Няма ли контролни органи?!
  Хора, отворете си очите!

Добавете коментар