Състоянието на Иван Ласкин е много тежко, Алекс е на успокоителни!

Състоянието на Иван Ласкин е много тежко, Алекс е на успокоителни!
4 (80%) 1 vote

Актьорът Иван Ласкин, който се бори за живота си в реанимацията на ВМА, се нуждае от кръвопреливане, научи БЛИЦ. Това става ясно от бележка, разлепена на таблото за съобщения в Народния театър.

Близки, приятели и колеги търсят рядката група А-, за да му помогнат.

Иван Ласкин и Алекс

Алекс Сърчаджиева се моли за Иван Ласкин

„Колеги, състоянието на Иван Ласкин е много тежко, спешно се нуждае от преливане на кръв. Който има възможност и желае – да дари кръв в кръвен център на Военна болница“, се казва в съобщението.

Лекарите във ВМА се борят за живота на Ласкин, който се нуждае от чернодробна трансплантация. Актьорът е в тежко състояние заради чернодробната недостатъчност. Това е причината в последните дни да започнат да отказват органи в тялото му.

Както show.blitz.bg писа, от известно време насам неговата половинка Александра Сърчаджиева взима много силни успокоителни, предписани с рецепта, от които на моменти изглежда дори леко неадекватна. Колегите на актрисата са много притеснени и за нея.

Припомняме, че преди няколко месеца Иван Ласкин отново бе приет по спешност, само че във 2-ра градска болница с чернодробна недостатъчност, вследствие на припадък.

При предишното приемане в болница, в отделението по гастроентерология, Иван Ласкин се нуждаеше от кръводаряване. Близките му търсеха рядката група А-, а първа кръв е дарила съпругата му Александра. В средата на август пък, Иван Ласкин преживя огромна трагедия, която го срина – той загуби своя баща Славчо след кратко боледуване.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар