Един ден с Даниел Рашев

Един ден с Даниел Рашев
Гласувайте за статията

Един ден с Даниел Рашев, познаваме го като едно от лицата на хитовия сериал „Откраднат живот“. Той е в ролята на емоционален анестезиолог, който се влюбва несподелено.

От епизодичен герой печели шанса да изгради самостоятелен персонаж. Образа му подхожда и той го играе естествено. Така печели и много почитатели.

Даниел Рашев

Както пишат и от изданието Ева – Даниел е разностранно личност, има разнообразни интереси, определено търсеща и творческа натура. Работи в театър още като млад макар и да не е дипломиран артист. Има завидни кулинарни способности, бил е и готвач по професия. Сега готви най-вече за вена си и детето.

Има и период, в който е като фотограф в различни чужди продукции. И последно както споменахме се запознавам ес него и го помним като д-р Врабчев от „Откраднат живот“.

Споделя, че работата по кино поредицата изисквала много отдаденост и време, работа по 12 часа. Той признава, че това би било невъобразимо по-трудно, ако реално 12 си медик и в живота. Изпитва респект към професията и признава, че много действащи доктори са част от екипа на филма и помагат в терминологията и сюжета. Например и самия Наум Шопов – внук на популярния Шопов старши.

Даниел Рашев е женен за Марина – която е сценографка, интересна случка е била сватбата им – голи на плажа си дават обет.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар