Историята на Сюзан Сарандан

Историята на Сюзан Сарандан
Гласувайте за статията

Историята на Сюзан Сарандан, която е сред именитите дами на съвременното кино, но споделя ч медиите, че е станала актриса, а после се превръща и в звезда, защото всичките й други планове са се провалили.

Както се казва по български Всяко зло за добро; актрисата е родом от Ню Йорк. Израснала е в голямо семейство на продуцент и певица. Има 4 братя и 4 сестри. Сюзан стартира случайно в театъра, допада й става актриса. Има забележителен чар и интересен характер. Бурни любовни истории. Не вярва в брака, но има няколко, коментира че се отдава в любовта, но за нея в брака участват повече адвокати и по-малко влюбените.

Актрисата е изключително продуктивна и броят на филмите с нейни участия надхвърля цели 90. В живота Сюзън е фатална и дръзка като често изкарва на показ сексапилните си форми.

Има три деца от двама съпрузи. С Франко Амури имат момиче, пак актриса. А с Тим Робинс, с когото е цели 23 години имат двама сина.

Връзката на Тим и Сюзан приключва неотдавна, макар той да е любовта на живота й. По-млад е с 13 години, те са сред най-успешните холивудски звездни двойки. Дръзкия й нрав се проявява и публичните й изяви и политически мнения, за които е получавала и заплахи. Една непоколебима и свободна по дух дама, както коментират и от „Четилище“, с един незабравим нейн израз, цитирано:

Да, сърцето е просто мускул. Но то е устроено като всеки друг мускул: колкото повече го използваш, толкова по-голямо то става.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар