Няколко модни трика за идната година

Няколко модни трика за идната година
Гласувайте за статията

Предстои ни да се сбогуваме с една година – бързо изтекла и без особени обрати, но не еднообразна, а по-скоро монотонна в протичането си. Много хода, най-вече дамите ще се постараят да бъдат красиви и бляскави в последния ден на 2018-та.

Основното, което можем да припомним за добрия грим е да бъде съобразен с нас – с лицето, стила ни и според случая, за да подчертае хубавото у нас, а не да изглеждаме не на мястото си и дори смешно, коментират и от изданието Ева.

И така през 2019-та ще се запази започналата тенденция на естествени вежди, без подсилен цвят и плътност. Освен това ще е модерен грим с акцент на долната част от клепача и разнообразните по цветове сенки за очи.

И както и при дрехите и аксесоарите в последно време, така и при грима, сребристото и златистото ще бъдат актуални и интересни.

Друго, което ще бъде подходящо коментират познавачите, модно и Интернет за 2019-та ще е още червилото без контур, очертанието с молив не е това, което ще се търси. естественост на изразителността, устни, с размити контури и в подходящия цвят – това ще е модерно.

И ние от изданието се придържаме към идеята, че естествения израз на лице е много по-привлекателен и вдъхновяващ от еднообразни, безизразни лица.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар